Wellness

Privé Wellness Hotel Horenbecca heeft een stoomcabine ,verwarmde massagetafel met bijhorende oliëen en scrub, warm en koudwaterdouches, relaxruimte met groot flatscreen tv, frigo met iets lekkers op het gelijkvloers en een cedersauna met cederhouten hottub op het dakterras met zicht op het landschap.

Deze privé wellness kan U afhuren per koppel indien U rechtstreeks een hotelreservatie boekt via www.horenbecca.com. Van 16.15u tot 18.15u , 18.30u tot 20.30u of 20.45u tot 22.45u. Gelieve het gewenste Uur te vermelden voor een vlot verloop.

Hotelgasten die rechtstreeks reserveren hebben uiteraard voorrang op diegene die beroep doen op hotelboekingsite's.Wij verhuren enkel een wellnessruimte. Massagesesies hebben wij niet. Wel zorgen wel voor alles, zodat het koppel dit zelf kan doen in onze huiselijke wellnessruimte.

Enkel en alleen mogelijk met een reservatie via mail of www.horenbecca.com. Last minute beslissingen kunnen wij niet aanvaarden.

Wellness arrangement: 2u / 2p € 95,- (pakket "enkel & alleen" geldig bij kamerreservatie via www.horenbecca.com)

incl. Badjassen, handdoeken, slippers, shampoo, douchegel en scrubzout is voorhanden. Gratis water en verse fruitsalade.


Booking Form