Hotel

Met uw grote liefde eventjes ontsnappen voor een romantisch weekend ? Met de kinderen sportief er op uit ? Met grootouders en kinderen een gas - tronomisch moment ? Het zijn stuk voor stuk momenten in het leven om te koesteren. Een arrangement maakt alles eenvouding,om het voor U onvergetelijk te maken.

De 10 kamers zijn ruim van opzet. De vloerbekleding is een eiken plankenvloer of parket. Iedere kamer beschikt over een comfortabel zitje en uiteraard is er telefoon, TV en een eigen badkamer met douche/bad en al het nodige comfort. De knusse donsdekens garanderen U een heerlijke nacht.

Wij beschikken over een eigen parking en overdekte fietsenbergplaats. U dient te reserveren via onze hotelsite voor Wellness of het huren van Fat Tire scooters. Met dit alles en een uitgebreid ontbijtbuffet, zal u wel in uw nopjes zijn om onze mooie streek te verkennen.

Hotel is alle dagen open.

HOTELVOORWAARDEN.

 • Check in vanaf 16u. Check out 11u.
 • Onze prijzen zijn ontbijtbuffet ,taksen, BTW en diensten inbegrepen per nacht/per kamer (voor 2 pers.).Dit zijn basisprijzen die kunnen wijzigen in het hoogseizoen of weekend.
 • Cadeaubon wordt enkel en alleen aanvaard met vermelding van cadeaubonnummer = reservatiegarantie. Elke cadeaubon garandeert geenzins de beschikbaarheid van een bepaalde kamer / service op de gekozen datum. Het hotel zal steeds een alternatief voorstellen indien beschikbaar en dient op de hoogte te zijn van het cadeaubonnummer.
 • 1 baby op de kamer van de ouders = gratis. Kind jonger dan 10 jaar op de kamer van de ouders = 30€ . En het bedrag voor 1 persoon extra op dezelfde kamer = 50€ (enkel op superior kamer) De mogelijkheid om kinderen op de kamer van de ouders te laten slapen hangt af van de beschikbaarheid. Aandacht, de prijzen voor een extra persoon op de kamer zijn niet automatisch berekend in de totale kost berekend volgens deze website.
 • Huisdieren zijn NIET toegelaten.
 • UW RESERVATIE IS PAS GELDIG NA ONZE BEVESTIGING EN ONTVANGEN VAN UW RESERVATIEGARANTIE. BIJ NO SHOW OF VERKORTING VAN EEN VERBLIJF WORDT DE TOTALE SOM IN REKENING GEBRACHT

 • Wij aanvaarden betaalkaart Overschrijven kan op onze bankrekening.

  Bankgegevens:

   Hotel Horenbecca
   Kerkplein 11
   9667 Horebeke
   Rek.nr. 001-1579938-78
   IBAN (buiten Belgie): BE69 0011 5799 3878
   BIC: GEBABEBB "Cost Shared"

  Booking Form

 •