Kadobon

Cadeaubon voor gastronomisch weekend
(2 personen, 1 nacht/ kamer met ontbijt, middagmaal, avonddiner- maandmenu in het restaurant) 230 €

Cadeaubox met bon
Zodat u iets tastbaar heeft om af te geven. Dit voor twee overnachtingen voor twee personen , slaapmutsen, massageolie, fietsroutekaart `de watermolenroute`, autoroutekaart `de Vlaamse Ardennenroute`, wandelroutekaart `de geuzenroute` + ticket `Centrum Ronde van Vlaanderen` + ticket museum `Ename 974` en een uitgebreide toeristische kaart van de Vlaamse Ardennen. Luxueuze handdoek om uw zweet van de inspanningen te verwijderen. 195 €

Voorwaarden:

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
  • De vermelde prijzen worden berekend op een basis van minder dan 10 geschenken per bestemming. Indien U geintreseerd bent in grotere hoeveelheden van een bepaald product, gelieve ons te contacteren PER EMAIL voor een gepersonaliseerde offerte.
  • Uw bestelling is pas geldig na een definitieve bevesting van ons met het ontvangst van de totale som + verzendingskosten en de leveringsdatum van uw geschenk. . U kan het bedrag overschrijven binnen de drie werkdagen volgend op onze bevestiging op rek. Nr. 844-0055555-01. Pas dan, zal uw bestelling opgestuurd worden.

Facturatie:
Facturen zullen naar U opgestuurd worden indien U daar om verzocht heeft. U krijgt de gelegenheid om uw BTW-nummer door te geven tijdens de bestelprocedure.


Booking Form